Zeymarine ve Delmar Safety aileleri  2019 yılında hayata geçirecekleri global girişimi deklare etmek adına, denizcilik sektöründen dostlarının katılımıyla 21 Aralık Cuma akşamı Holiday Inn Hotel’de yeni yıla merhaba partisi düzenledi. Gecede, Zeymarine adına Gürkan Kösemen Delmar Safety adına ise Arda Akyüz konukları ağırladı.

 

2019’la birlikte iş ortaklığına gitmeyi planlayan Zeymarine ve Delmar Safety ailesi, bu birleşme ile denizcilik sektöründe daha güçlü adımlarla ilerleyeceklerini belirtti. İmzalarının 2019’da atılacağı bu birleşmenin ilk duyurusu ise yeni yıl partisinde yapıldı.

“Dostluğumuz baki kalacak”

Gecede düşüncelerini paylaşan Arda Akyüz, “Gürkan Kösemen Ağabeyimin söylediği her şeye imzamı atarım. Ortaklığımızı ise bugün burada deklare ediyoruz. Bizim Zeymarine ile bir gönül dostluğumuz vardı. Biz bu gönül dostluğumuzu ticarete de taşımaya karar verdik. Resmi girişimlerini 2019’da atacağımız bu iş ortaklığımızın yüzde 90’ın üzerinde bir başarı yakalayacağını ön görüyoruz. 2019 itibariyle ilişkimizi her ne kadar ticari olarak sürdürmeye karar verdiysek de Zeymarin ile olan gönül dostluğumuz baki kalacaktır. Her iki firma da kendi yolunda başarılı ve belirli bir yere gelmiş firmalardır. O yüzden bu iki firmanın birlikte yapacakları herhangi bir şeyin kötü olacağına ben inanmıyorum. İş ortaklığımızın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bu gecede bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve bizlere güzel bir hizmet sunan Holiday Inn personeline teşekkür ediyorum. 2019’un herkese iyi şeyler ve bol kazançlar getirmesini diliyorum. En güzeli de bizim dostluğumuz gibi daimi dostluklar getirmesini diliyorum” dedi.

Karadeniz'deki NATO tatbikatı 13 ülkenin katılımıyla sürüyor Karadeniz'deki NATO tatbikatı 13 ülkenin katılımıyla sürüyor

7DENİZ ÖZEL

Editör: Haber Merkezi