Dünyanın en prestijli kurumlarından biri olan The British Yacht Harbour Association (TYHA), Yalıkavak Marina’yı “2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası” ödülüne layık gördü. İngiltere’de 24 Nisan tarihinde yapılacak ödül törenine Yalıkavak Marina’yı temsilen Marina Direktörü Deniz Akaltan teslim alacak.

 

The British Yacht Association (TYHA) tarafından 5 Altın Çapa ödülüne sahip Yalıkavak Marina’nın finalist olduğu ve tekne sahipleri ve deniz tutkunlarının katıldığı oylama sonuçlandı; 28 Şubat’ta TYHA tarafından yapılan açıklamaya göre Yalıkavak Marina resmi olarak 2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası Ödülü’ne layık görüldü. TYHA ödülleri, 24 Nisan’da Londra’da düzenlenecek özel bir törenle sahiplerine teslim edilecek.

 

Lüks yat üretiminde rekor Lüks yat üretiminde rekor

 

Akaltan: Mutluluk verici

 

Verilen ödül için büyük onur duyduklarını dile getiren Yalıkavak Marina Direktörü Deniz Akaltan, 2009 yılında kuruldukları günden bu yana tüm marina operasyonlarında servis kalitesini yükseltmek için yatırımları arttırarak sürdürdüklerini ve misafirlerinin lüksü ve konforu bir arada bulabileceği bir atmosfer yaratmak için ödüllü plajlara sahip oteller, açık hava AVM’leri bulunan mağazalar, gurme restorantlar, özel etkinlikler ve konserlerle hizmetleri sürekli geliştirdiklerini kaydederek, “Kurulduğumuz yıldan beri gösterdiğimiz emeklerin bu şekilde meyvesini vermesi, misafirlerimizin ve müşterilerimizin bizler için oy vermiş olması bizim için oldukça mutluluk verici” dedi.

 

 

‘Daha iyi hizmet için çalışacağız’

 

Akaltan, şöyle devam etti: “2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası, Türkiye’nin gururu ve Türkiye yatçılık sektörünün marka elçisi Yalıkavak Marina olarak yılda yaklaşık 120 ülkeden 2 milyon misafir ağırlıyor ve dünyaca ünlü fuar ve etkinliklerde ülkemizi gururla temsil ediyoruz. Türkiye yatçılık sektörünün marka elçisi olarak Türkiye karasularını, Bodrum yarımadasını ve Yalıkavak bölgesini uluslararası prestijli organizasyonlarda tanıtmaya ve ülkemizi gururla temsil etmeye devam edeceğiz. TYHA tarafından aldığımız ödül misyonumuz çerçevesinde attığımız stratejik adımlarda doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi. Türkiye’nin marka elçisi olma misyonumuz çerçevesinde yatırımlarımıza devam edeceğiz ve Türkiye halkına ve misafirlerimize her zaman daha iyi hizmet sunmak üzere daha da yoğun çalışacağız.”

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi