Kısa adı TÜRKLİM olan Türkiye Liman İşletmecileri Derneği’nin 22. Olağan Genel Kurulu, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel Kurul’a katılım yoğun oldu.

KATILIM YOĞUNDU

Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki özel liman işletmeleri ile 22 yıldır Türk limancılık sektörünün tek ve en büyük gücü olan Türkiye Liman İşletmecileri Derneği(TÜRKLİM)’nin 22. Olağan Genel Kurulu, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Salonu’nda büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Divan Başkanı olarak ALTAŞ Ambarlı Liman Tesisleri Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Altan Köseoğlu, Divan Başkan Yardımcısı olarak HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer ve katip üye olarak da TÜRKLİM Genel Sekreteri İrfan Bilgin önerilirken bu isimlerin görevleri oybirliği ile kabul edildi. Açılış konuşmasının TÜRKLİM Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakan Genç tarafından yapılmasının ardından Saygı Duruşu yapıldı.

SORUNLAR ELE ALINDI

TÜRKLİM'in toplantısında hem sorunlar ele alındı hem de yapılması gerekenler etraflıca dile getirildi. TÜRKLİM'in yeni yönetiminin 3 aylık parasal gelir gider ve devir durumları da oy birliği ile onandı.

AHMET DOĞAN

 

Editör: Haber Merkezi