Denizkızı Kongresi’ne hazırlanan DÖDER’den destek çağrısı Denizkızı Kongresi’ne hazırlanan DÖDER’den destek çağrısı

MTR Bilişim, Eğitim ve Danışmanlık firması tarafından sektörümüzün en önemli konularından biri olan eğitim ve gelişim yönetimi kapsamında verilen seminer, 21 Mart 2019’da saat 13.00-18.00 saatleri arasında Kozyatağı Byotell konferans salonunda gerçekleştirildi.

Eğitim ve Gelişim Yönetimi’nde Bütünleşik Yaklaşım ve Denizcilikte Yeni Eğitim Trendleri’nin konulu seminere Arkas, Zenith, Karadeniz Holding gibi önde gelen denizcilik firmaları temsilcileri, Kılavuz Kaptanlar ve tersane temsilcileri katılım gösterdi. Ayrıca seminere TURDEF Başkanı Erkan Dereli de kısa bir konuşmayla katkıda bulundu.

Seminerin ilk bölümünde, denizcilik firmalarında iş başvurusuyla başlayıp performans değerlendirilmesine kadar, kara ve gemi üstü tüm eğitim ve gelişim süreçlerinin tek noktadan yönetiminin ele alınması, denizcilikte kurumsal akademi uygulamaları ve eğitim veri analizleri ile birlikte yeni eğitim trendleri sunumları yapıldı. Katılımcılar özellikle bütünleşik eğitim yazılımı, Resilience hizmeti, firmaya spesifik geliştirilen 3 boyutlu kaza videoları (LFI) ve sanal gerçeklik ( VR ) tabanlı eğitimlere büyük ilgi gösterdi.

 

Editör: Haber Merkezi