Dünyanın en iyi yolcu gemilerinden biri olan MSC Bellissima isim töreni gerçekleştirildi. Deniz tasarımındaki en gelişmiş çevresel özellikleri ve müşteri odaklı teknolojisi ile göz dolduran MSC Bellissima, dünyanın en büyük 6’ncı gemisi olarak 5.500’den fazla yolcu taşıma kapasitesine sahip. ’da 2.200’den fazla kabin bulunuyor.

 

 

Southampton Limanı’nda yapılan geleneksel adlandırma töreninde MSC Cruises, yeni gemisi MSC Bellissima’yı resmi olarak filosuna ekledi. Törene MSC Grubu’nun kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Gianluigi Aponte, MSC Cruises’ın vaftiz annesi ve Hollywood yıldızı Sophia Loren ile birlikte MSC Group’un yöneticileri katıldı.

 

 

 

MSC Bellissima, açılış sezonunu Akdeniz'de geçirecek ve 2019/2020 Kış için Birleşik Arap Emirlikleri'ne taşınmadan önce bölgenin en popüler limanlarına uğrayan 7 gecelik turlar yapacak. Daha sonra 2020'de Asya'da konuşlandırılacak.

 

Gemideki bazı özellikler:

 

Sıfır plastik madde kullanımı

13 tane çift katlı otobüs yüksekliğinde

7 tane oyun odası var

450 bin metrekarelik güverte yüzdeyi 63 futbol sahası büyüklüğünde

Gemide 1418'i balkonlu olmak üzere toplam 2217 kabin var

12 yeme-içme mekanı, 20 tane bar bulunuyor.

Toplam kapasitesi 5686 yolcu

Rusya'ya yönelik AB yaptırımları daha fazla gemiyi hedef alacak Rusya'ya yönelik AB yaptırımları daha fazla gemiyi hedef alacak

 

7DENİZ

 

 

Editör: Haber Merkezi