Avrupa’nın önde gelen kruvaziyer şirketi MSC Cruises, 2 Mart’ta yeni gemisi MSC Bellissima’yı resmi olarak modern filosuna ekledi. Şirketin yeni amiral gemisi için, görkemli bir adlandırma töreni gerçekleştirildi.

Southampton Limanı’nda gerçekleşen adlandırma törenine MSC Group'un kurucusu ve Yürütme Kurulu Başkanı Gianluigi Aponte ile ailesi, Hollywood yıldızı Sophia Loren, yine MSC Group’un üst düzey yöneticileri ile çok sayıda misafir katıldı. Törende Hollywood yıldızı Sophia Loren, filonun 14. gemisini isimlendirdi.

İngiliz mutfağının en iyi şefi MSC Cruises’ta

 

MSC Cruises dünyanın en iyi şeflerinden biri olan Raymond Blanc Obe ile yeni bir ortaklık yaptığını açıkladı. İngiliz mutfağı üzerinde inanılmaz bir etkiye sahip, iki Michelin yıldızlı şef ile ortaklığın başlangıcına istinaden, adlandırma törenindeki VIP misafirler, şef Blanc'ın Yacht Club Gala Yemeği için tasarladığı seçkin bir menünün tadını çıkardılar. Başlayan bu ortaklık ile yetenekli şef, Elegant Night akşam yemeği için yemek hazırlamaya devam edecek.

Üç Grammy Ödüllü Nile Rodgers sahne aldı

 

20 bin yerli turist bayramda Yunan adalarına gidecek 20 bin yerli turist bayramda Yunan adalarına gidecek

İngiliz TV sunucusu ve ITV yıldızı Holly Willioughby’n ev sahipliğinde gerçekleşen törende Rock and Roll Hall of Fame sanatçılarından, üç Grammy Ödüllü Nile Rodgers, en popüler şarkılarından bazılarını Chic grubu ile seslendirdi. Ayrıca gecede, dünyaca ünlü tenor Andrea Bocelli ve Matteo Bocelli sahne aldı. Gecede ayrıca Cirque du Soleil at Sea’den çok özel bir performans sahne aldı. Bu, canlı eğlence dünyasının lideri Cirque du Soleil'in bir geminin açılışında gerçekleştirdiği ilk gösteri oldu.

Yenilikçi teknoloji ile donatıldı

 

Her mevsim için tasarlanan MSC Bellissima, hizmete giren Meraviglia sınıfı gemilerin ikincisidir. Bu gemiler, dünyanın ilk sanal kişisel seyir asistanı ZOE ile denizdeki en yenilikçi teknolojilere sahip olup, bağlantılı seyir deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Çevresel ayak izini azaltmak için çok sayıda çevresel özellik ve yenilikçi teknoloji ile donatılan gemi, daha temiz emisyonlar için bir egzoz gazı temizleme sistemi; gelişmiş bir atık su arıtma sistemi; makine alanlarından ısı geri kazanımı için akıllı ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme sistemleri (HVAC); ve önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlayan LED aydınlatma ve akıllı cihazlar bulunuyor.

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi