Kamuoyunda Martı Projesi olarak bilinen Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi’nin ilk etabı bugün açıldı. Şehir Hatları 2 yıl aradan sonra bugün Adalar ve Boğaz hattına vapur seferleri başladı. Projenin hizmete girmesiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Beyaz Masa ekibi ilk vapur seferi yolcularına karanfil dağıttı.

 

 

İBB Beyaz Masa ekibi ilk yolculara karanfil dağıttı

 

Temmuz 2016’da yapımına başlanan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi'nin ilk etabı tamamlandı. Projenin ilk etabında şehir hatlarına ait 708 metrekarelik geçici terminal binası ile şehir hatlarının sefer yapacağı ve gemi bağlayacağı iki iskelenin yapımı bitirildi. Üç yolcu salonu, iskele amirliği, personel donatı alanından oluşan iskele binasına, sefer saatlerini gösteren dijital panolar, biletmatik ve turnikeler yerleştirildi. Bugün itibari ile de Adalar ve Boğaz hattında düzenlenen seferler başladı. İBB Beyaz Masa ekibi tarafından ise vapur seferlerinin ilk yolcularına karanfil dağıtıldı. 

 

7DENİZ

Karadeniz'deki NATO tatbikatı 13 ülkenin katılımıyla sürüyor Karadeniz'deki NATO tatbikatı 13 ülkenin katılımıyla sürüyor

Editör: Haber Merkezi