Kuzey (Marine&Energy) Sigorta ve Reasürans Brokerliği AŞ, “Hoş Geldin Yeni Yıl” konseptiyle dün parti düzenledi. Parti, 16.00 ila 20.00 saatleri arasında Nabizade Konağı’nda gerçekleşti. Partiye KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kocabaş, Türk Loydu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu, TMMOB GEMİMO Başkanı Feramuz Aşkın, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı’nın yanı sıra sektör temsilcileri katılım sağladı.

Organizasyon, mangalda hamsi ile başlayan ikramlarla, sıcak bir ortamda gönülleri ısıtan sohbet eşliğinde gerçekleşti.

 

‘Esince de kazanıyorsun esmeyince de’

 

Kuzey Sigorta ve Reasürans Brokerliği AŞ. Genel Müdürü Emin Yaşacan, “Burası Pazarlılar Derneği’ne ait. Biz de Derneğin yönetim kurulu üyesiyiz. Burası da evimiz gibi zaten. Kuzey Sigorta olarak artık enerji sigortalarını da yapıyoruz. Onun da duyurusunu yapmak isterim. Bu işe girdiğimizi kendisine söylediğimde armatör ağabeyimiz Osman Er, ‘esince de kazanıyorsun esmeyince de’ diye güzel bir söz söylemişti. Rüzgar türbinlerinin sigortalarını da yapıyoruz. Esmeyince de sigortalıyoruz. Yeni bir ürün getirdik. Onun üzerine de Osman Bey o espriyi yapmıştı. Davetimize teşrif eden herkese teşekkür ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Kayıp mürettebatın ailelerinden 'ihmaller araştırılsın' çağrısı Kayıp mürettebatın ailelerinden 'ihmaller araştırılsın' çağrısı

 

7DENİZ ÖZEL

Editör: Haber Merkezi