Sektörünün öncü firmalarından Karavan Cruises, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla tatil severlere rüya gibi tatil fırsatları sunuyor.

Costa Favolosa gemisinde rüya gibi 10 gece 11 gün

 

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerinizi bir cruise seyahati planlayarak mutlu edebilirsiniz. Karavan Cruises’un erken rezervasyon kapsamındaki turlarından biri Uzak Akdeniz turu; Lizbon konaklamalı bu turda fiyatlar kişi başı vergiler dahil 899 Euro’dan başlıyor. Costa Favolosa gemisinde 10 gece 11 günlük tam pansiyon ve uçak dahil bu tur İstanbul-Nice uçuşuyla başlıyor. Fransa, Portekiz ve İspanya’yı kapsayan turda sırasıyla izlenecek rota Savona, Marsilya, Malaga, Lizbon, Cadiz ve Barcelona.

Karavan Cruises ile hayaller gerçeğe dönüşüyor

 

İkinci tur önerisi ise yakın denizlerde seyahat edeceğiniz Celebrity Infinity ile Adriyatik turu.  Uçak ve transferler dahil gemide 7 gece 8 gün tam pansiyon konaklamalı tur İstanbul-Venedik uçuşuyla başlıyor. Venedik Limanı’ndan demir alan Celebrity Infinity’nin rotasında sırasıyla Split (Hırvatistan), Kotor (Karadağ), Corfu (Yunanistan), Capri (İtalya) var. Roma’dan gerçekleşecek İstanbul uçuşuyla tamamlanacak turda kişi başı fiyatlar vergiler dahil 996 Euro’dan başlıyor.

Akdeniz akşamlarında cruise romantizmi yaşatacak bu tur ve diğer gemi turları hakkında detaylı bilgi için:

www.karavancruises.com

 

Karavan Cruıses hakkında

 

50 yıllık hikayesiyle kruvaziyer sektörünün köklü ve lider firmalarından biri olan Karavan Turizm çatısı altında faaliyetlerini sürdürüyor. Çatı marka bugün Karavan Cruises ile birlikte Karavan Travel, Karavanmar, Kmice ve Endless Turkey markaları ile hizmet veriyor. İstanbul, Antalya ve Kuşadası olmak üzere 3 ofis ve her biri kendi alanlarında uzman 90 kişiyi aşan profesyonel ekip ile hizmet veriyor. Amerika, Avustralya, Rusya, İngiltere, İtalya, Fransa, İspanya, Güney Afrika ve Güney Amerika’da bulunan temsilcilik ofisleri ile bu destinasyonlardan ülkemize yapılan turizm hareketlerini artırmak için tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinde bulunuyor. Karavan Cruises; sektörün ana kruvaziyer şirketlerinden olan Celestyal Cruises’un Türkiye Genel Satış acenteliğini yürütüyor. Karavan Cruises yerli tüketicileri gemi seyahati ile tanıştırma ve sektöre yön verme gibi misyonlarını kendine hedef olarak belirlemiştir.

 

Bayram, 150 milyon liralık ciro ile turizm sektörüne ilaç oldu Bayram, 150 milyon liralık ciro ile turizm sektörüne ilaç oldu

Editör: Haber Merkezi