Gemi Brokerleri Derneği, Dernek üyeleri ve denizci dostlarıyla dün akşam Duble Meze Karaköy'de  yeni yıla merhaba daveti düzenledi. Davete katılım oldukça yoğundu.

Yaptıkları organizasyonlarla her zaman güzel işlere imza atan Gemi Brokerleri Derneği, yine farkındalık yaratacak bir sosyal sorumluluk projesiyle dikkatleri çekti. Kısa bir süre önce başlattıkları “Kitabını da al gel” kampanyası ile Şanlıurfa’da kütüphanesi olmayan Kızlar Köyü Kızlar Ortaokulu'na yeni bir kütüphane kuruyor. Gemi Brokerleri Derneği’nin vesilesiyle sektörden kampanyaya destekler ise çığ gibi büyüdü. Dün gece de kitap kampanyasına destekler devam etti.

 

‘Kitabını da al gel’ kampanyasına ilgi yoğun

 

Gemi Brokerleri Derneği Başkanı Pelin Gezicioğlu, dün akşam davetlilere hitaben şu açıklamayı yaptı. “2019’a sayılı günler kaldı. Umuyorum ki 2019, yüreğinize en çok istediğiniz şey için şükretmenizi sağlayacak bir yıl olur. Bu yılki organizasyonumuzda yönetim olarak bir iyiliğe vesile olalım, sizler adına bir iyilik yapmış olalım istedik. ‘Kitabını da al gel’ diye bir kampanya başlattık. Şanlıurfa’nın bir köyünde kütüphanesi olmayan bir okulda yeni bir kütüphane kuruyoruz. Bizler Dernek olarak sizlerin aracısıyız. Bu kampanya sürecinde öyle güzel dönüşler aldık ki, yüreği öyle güzel insanlar varmış ki sektörümüzde... Bu akşam burada olan olmayan herkese ayrı ayrı teşekkür etmek isterim.”

 

Bizler de 7Deniz olarak başta Başkan Pelin Gezicioğlu’na, Gemi Brokerleri Derneği Sosyal Komitesine ve kampanyada emeği geçen herkese böylesine güzel bir projeye vesile oldukları için teşekkür etmek isteriz.

Kayıp mürettebatın arandığı bölgede cansız beden bulundu Kayıp mürettebatın arandığı bölgede cansız beden bulundu

7DENİZ ÖZEL

Editör: Haber Merkezi