“İyilik bulaşıcıdır” sloganıyla yola çıkan ve farkındalık yaratan bir sosyal sorumluluk projesine imza atan Gemi Brokerleri Derneği, “Kitabını da al gel” kampanyası ile Şanlıurfa’da kütüphanesi olmayan Kızlar Köyü Kızlar Ortaokulu'na yeni bir kütüphane kurdu. Kütüphanenin açılışı ve kurdele kesimi 22 Şubat’ta gerçekleşti.  

Açılışta, Gemi Brokerleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Pelin Gezicioğlu, Gemi Brokerleri Derneği Saymanı Ömer Örtel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, Okul Müdürü Nebi Kaplan, Eğitim Bir Sendika Başkanı İbrahim Coşkun, Müdür Yardımcıları Halil Ekici ve Mehmet Güler yer aldı.

Okul öğretmeni  Oğuz Yücetürk kitap ihtiyaçları olduğuna ilişkin bilgiyi ise internet sitelerinde paylaşarak desteklere açık olduklarını belirtti.

Bir hayal hayata geçti

Açılışta konuşan Başkan Pelin Gezicioğlu, “Gemi Brokerleri Derneği olarak açılışını yaptığımız Şanlıurfa Kızlar Köyü‘ndeki kütüphane hayalimizin hayata geçmesinde emeği olan tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederiz. Kitap yardımında bulunan tüm bu kişi ve kurumların değerli katkılarını, fırsat buldukça sayfamızdan sizlerle paylaştık. Ayrıca kütüphanenin ihtiyaçlarını tamamlamak adına maddi destekte bulunan firmalara da teşekkür etmek isteriz” açıklamasına yer verdi.

“İyilik bulaşıcıdır” sloganıyla yola çıkılan bu yolda destek sunan firmalar ise şöyle; Omur Denizcilik, Angora Denizcilik, Armador Denizcilik, H. Kalkavan Denizcilik, Atasoy Denizcilik…

IMO Genel Sekreteri: Denizcilere yönelik haksız muamele arttı IMO Genel Sekreteri: Denizcilere yönelik haksız muamele arttı

7DENİZ ÖZEL

Editör: Haber Merkezi