TÜRKLİM'in 22. Olağan Genel Kurulu'nda kısa bir konuşma yapan IMEAK DTO Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır, güçbirliği vurgusunda bulundu. Çakır, IMEAK DTO olarak sektörde her zaman iş ve güçbirliğine hazır olduklarını ve bu bağlamda da örnek gösterildiklerini ifade etti. 

TÜRKLİM DEĞER VERDİĞİM BİR STK

Dev yolcu gemisi iskeleye çarptı Dev yolcu gemisi iskeleye çarptı

Kıran’ın ardından konuşan İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır da TÜRKLİM’in genel kurullarını kaçırmamaya çalıştığını belirtti. Çakır konuşmasında şunları söyledi: “TÜRKLİM, benim değer veridiğim önemli bir sivil toplum kuruluşu. Çok etkili bir kuruluş.

 

ESKİ YÖNETİM DE YENİ YÖNETİM DE BİLİYOR

Deniz Ticaret Odamızla da işbirliğinin etkin bir şekilde sürdürülmesi de sorunların çözümü açısından önem arz ettiğini zaten yeni yönetim de, eski yönetim de bildi biliyor da. Birlikte, el birliğiyle el ele vererek güç birliği, iyi bir sinerji oluşturarak sorunların üzerine gitmek hepimizin vazifesi.

BU MAKAMLAR BU İŞLER İÇİN VAR

Bu makamlar, bu görevler zaten bu işler için vardır. Biz de kendi üzerimize düşeni oda olarak yapmakta kararlı olduğumuzu ifade etmek istiyorum. 22. Olağan Genel Kurul hayırlı olsun."

AHMET DOĞAN

 

Editör: Haber Merkezi