Bosa Gemi Kiralama’nın geleneksel yılsonu yemeğinde denizci dostlar bir araya geldi. Dün akşam Fener Sahne'de gerçekleşen davete, IMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Armatörler Birliği Başkan Vekili Cihan Ergenç ve IMEAK DTO Meclis Katibi Barış Türkmen'in yanı sıra denizcilik sektöründen katılım oldukça yoğundu.

Gecede davetliler, Özlem-Ulvi Kırımlı çiftinin canlı performansı eşliğinde keyifli anlar yaşadı. Canlı müzik eşliğinde eğlenen misafirler, Fener Sahne'de 2019’a sayılı günler kala yeni yıl coşkusunu hep birlikte yaşadı.

 

 

 

“İnsanı ayakta tutan şey inançları, prensipleri ve dostlarıdır”

Bosa Gemi Kiralama’nın ortaklarından Adnan Türkeş, “Bosa Gemi Kiralama’nın geleneksel yılsonu yemeğine tüm dostlarımız teşrif etti. Albert Einstein demiş ki ‘İnsanı ayakta tutan şey kas ve iskelet sistemi değil; inançları ve prensipleridir’... Bana göreyse inançları, prensipleri ve de dostlarıdır. Sizler de dostlarımız olarak bizi yalnız bırakmadınız. Bosa ailesi olarak hepinize teşekkür etmek isterim. Bizi kırmadı sağ olsun Oda Başkanımız Sevgili Tamer Kıran Bey aramızda. Brokerlerimiz, hukukçularımız, emekçilerimiz burada. Çok değerli dostlarımızla yemeğimizi gerçekleştiriyoruz. Bizim için bundan mutlusu olamaz” sözleriyle geceye ilişkin düşüncelerini dile getirdi.

 

Kafkametler’in kayıp mürettebatını arama çalışmaları 150. gününde Kafkametler’in kayıp mürettebatını arama çalışmaları 150. gününde

7DENİZ ÖZEL

Editör: Haber Merkezi