Ankara’da bulunan ANKA Enstitüsü tarafından, 19 Ocak cumartesi günü Çankaya Zülfü Livaneli Konferans salonunda saat 10:30’da başlamak üzere ‘‘Kıbrıs ve Doğu Akdeniz’’ konulu bir panel düzenlenecek.

Denizlerdeki hak, alaka ve menfaatlerimiz konusunda kamuoyunun aydınlanmasına ve özellikle deniz yetki alanlarımız konusunda durumsal farkındalığın arttırılmasına önemli bir katkı sağlayacağı düşünülen panel, kamuoyuna açık yapılacak.

 

“Geleceğimiz, bekamız ve refahımız…”

Panele konuşmacı olarak, emekli Tümamiral Deniz Kutluk, Doç.Dr.Behçet Öznacar, Dr.Ahmet Zeki Bulunç, Dr.Volkan Özdemir katılacaklar. Panelin moderatörlüğünü ise emekli Deniz Albay Alp Kırıkkanat gerçekleştirecek. ANKA Enstitüsü Başkanı Rafet Aslantaş panelle ilgili olarak: ‘‘Farklı konular ve farklı konuşmacılarla her ay düzenlediğimiz panel etkinliklerinde bu defa geleceğimizi, bekamızı ve refahımızı doğrudan ilgilendiren bir deniz konusunu işlemek istedik. Panelimizin, kamuoyunun deniz konularına olan ilgisini ve durumsal farkındalığını arttıracağını değerlendiriyorum’’ şeklinde konuştu.

Tamer Kıran'dan '23 Nisan' mesajı Tamer Kıran'dan '23 Nisan' mesajı

Editör: Haber Merkezi