Uluslararası düzeyde nitelikli ve deneyimli kadrosuyla geniş bir hizmet yelpazesine sahip Doğu Akdeniz’in en tanınmış şirketlerinden biri olan Alpha Marin, 12-13 Mart tarihleri arasında Antonis Lordanidis tarafından verilecek VIQ semineri düzenleyecek. İstanbul Marriott Otel Asya’da düzenlenecek olan seminer saat 09:00-17:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

 

Amaç güvenlik ve çevresel konularda gerekli yeterlilik kavratılması

 

Seminerin amacı Vetting kontrollerinin ardındaki ilke ve amaçların anlaşılması ve gemi operatörleri ile şirket yetkililerine güvenlik incelemeleri için verimli bir şekilde hazırlanabilecekleri, güvenlik ve çevresel konularda gerekli yeterliliklerin kavratılması.

 

Gemi Kontrol Anketlerinin (VIQ) yedinci edition’ı OCIMF tarafından yayınlanmasından dolayı öncekilere oranla farklar barındıran seminer, aynı zamanda gap analizlerini ortaya koyacak.

 

Siber güvenlik başlığı da bulunuyor

 

Seminer, 7. Edition VIQ, değişiklikler ile birlikte bugüne kadar ki en iyi ve kapsamlı uygulama sürecinden geçerek, ilgili olmayan sorular silinmiş ve toplam soru sayısı 90 soruya kadar azaltıldı. Özellikle, siber güvenlik de dahil olmak üzere deniz güvenliğini kapsayan yeni bir bölüm geliştirildi. Bağlama ile ilgili bölüm, Bağlama Ekipmanı Kılavuz İlkeleri, Dördüncü Baskı ‘da (MEG4) tanıtılacak revizyonları ve en iyi uygulamaları içerecek şekilde önemli ölçüde gözden geçirildi.

 

"Türkiye ve ABD Doğu Akdeniz’de ortak geçiş eğitimleri yaptı" "Türkiye ve ABD Doğu Akdeniz’de ortak geçiş eğitimleri yaptı"

Denizcilik sektöründen çok sayıda kişinin katılacağı beklenen seminere katılmak için kayıt formu doldurup, [email protected] mail adresine mail atmanız yeterli.

 

7DENİZ

 

Editör: Haber Merkezi