26 Mayıs 2018 Cumartesi günü Radisson Blu Hotel & Spa, Istanbul Tuzlaʹda gerçekleşen iftar davetine Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, DTO Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır ve meclis üyeleri, GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran ve GİSBİR Yönetim Kurulu Üyesi Bilgihan Bayramoğlu katıldı. Abdülvahit Şimşek: 'Sektörümüzün daha güçlü olmasını istiyoruz' İftarda söz alan AVS Global Ship Supply and Management Yönetim Kurulu Başkanı Abdülvahit Şimşek, 'Öncelikle sözlerime Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran'a yeni görevlerinden dolayı başarılar dileyerek başlamak istiyorum.

Aynı şekilde DTO Meclis Başkanımız Salih Zeki Çakır abimize yeni görevinde başarılar diliyorum. İnşallah sektörümüzün eksikliklerini giderip çok daha hızlı ve daha güzel bir şekilde sektöre kazandırırlar. Ve bizler de her geçen gün sektörümüzün daha da küresel ve güçlü olmasını can-ı gönülden istiyoruz. Bir de bizleri bugünlere getiren, üstümüzde emeği olan, abiliğini bizden hiçbir zaman esirgemeyen, abilik babalık görevini yapan çok sevdiğim değerli abim Osman Şimşek'e de huzurunuzda teşekkür ediyorum. Allah(cc) razı olsun ve başımızdan eksik etmesin kendisini. İyi ki buradasınız iyi ki geldiniz hepinize teşekkür ediyorum. Bu mübarek ayda dirliğimiz beraberliğimiz daim olsun.

Güzel Türkiye'mizle hep birlikte güzel ufuklara yelken açmak dileğiyle' şeklinde konuştu. Tamer Kıran: 'Bu, ülkemizin başarısıdır' Abdülvahit Şimşek'in konuşmasının ardından, AVS Global Ship Supply and Management çalışanlarının yer aldığı bir video gösterimi gerçekleşti. Video gösterimi sonrasında söz alan Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 'Çalışırsan, uğraşırsan, azmedersen, hedef koyarsan nerelere gelebileceğinin en güzel göstergesini yaşıyoruz. Ben bu bağlamda AVS Globali, Vahit Şimşek ve kardeşlerini, tüm Şimşek ailesini tebrik ediyorum. Bu başarıya imza atan herkese teşekkür ediyorum. Bu, ülkemizin başarısıdır' dedi. İftar davetinde söz alan bir diğer isim ise DTO Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır oldu. Çakır, 'Bu iftar organizasyonunu yapanlara ve AVS ailesine teşekkür ediyorum. Allah(cc) kazançlarını daim ve bereketli eylesin. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum' şeklinde konuştu. Son olarak sözü alan GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, 'AVS Grubu çok kıymetli bir ailedir. Bugün buraya teşrif etmiş herkes bu ailedendir. Benim Şimşek ailesiyle dostluğum yaklaşık 25 yıl öncesine dayanıyor' ifadelerine yer verdi.

7DENİZ (ÖZEL)

Editör: TE Bilisim