Nicko Cruises gemi şirketi tarafından, Nickovision ismiyle inşa edilen nehir gemisi suya indirildi. Deluxe odalarıyla dikkat çeken 220 yolcu kapasiteli gemi Türkiye'den ilk misafirlerini 29 Ekim 2018'de Tuna Nehri turu ile ağırlayacak.

Türkiye'de son yıllarda tüm dünyada olduğu gibi cruise seyahatlerine ilgi her yıl artıyor. Artan talepleri karşılamak için dünyanın her yerinden birçok gemi şirketi milyon dolarlık yeni gemiler inşa ediyor. Yunan adalarından, Akdeniz ve fiyortlara, Karayipler'den Alaskaya uzanan bu rotalara her yıl yenileri ekleniyor.

 

“Yat ve tekne sektörü 2024’te de büyüyecek” “Yat ve tekne sektörü 2024’te de büyüyecek”

ŞEHİRLERİN KALBİNE ULAŞAN NEHİR YOLCULUKLARI RAĞBET GÖRÜYOR

Ve bu arayışlar bir süre sonra yön değiştiriyor ve masmavi denizlerden yemyeşil kıyılara bambaşka ülkelere seyahat edilen nehir yolculukları giriyor bu sefer devreye. Şehirlerin kalbine kadar ulaşabilen daha ufak gemilerle yapılan nehir yolculukları da kendi içinde birçok rotaya ayrılıyor Avrupada en çok rağbet gören turlardan Volga nehri, Tuna nehri Ren nehri sonrasında Portekiz'de Douro nehri, ve endülüsde Guadalquivir nehirleri ile çeşitleniyor.

 

"MİSSİSSİPPİ NEHRİNDE AMERİKAN MACERASI"

Türk misafirlere sunulan seçenekler bununla da kalmıyor. Türkiye'den heryıl yapılan turlar sayesinde Amerika'da buharlı çarklı bir gemi ile Mississippi nehrinde bir 5* bir Amerikan macerası yaşamak da mümkün.

 

"BÜYÜK CRUİSE GEMİLERİNDEN FARKLI OLARAK MİNİMAL DİZAYNLI"

Tüm bu nehir gezileri nehir seyahatlerine uygun olarak dizayn edilmiş büyük cruise gemilerinden farklı daha minimal butik dizaynlı gemiler ile yapılıyor. Görünüşte alçak ve uzun olan tarzları köprü geçişlerine uygun ve çoğu nehirde olan gemi asansörlerine uygun dizayn edilmiş durumda.

 

ALMAN YAPIMI GEMİ, 220 YOLCU KAPASİTELİ

2018 Yılı temmuz ayında gelen yoğun taleplere cevap verebilmek adına Nicko Cruises gemi şirketi tarafından Nickovision ismiyle yeni bir nehir gemisi inşa edilerek suya indirildi. 220 yolcu kapasiteli Alman yapımı bir gemi.

 

TÜRKİYE'DEN İLK MİSAFİRLERİNİ TUNA NEHRİ TURU İLE AĞIRLAYACAK

Diğer nehir gemilerine göre yepyeni teknolojisi ve şıklık kategorisinde deluxe odaları ile bir numaraya aday görünen Nickovision gemisi Türkiye'den ilk misafirlerini de 29 Ekim 2018 Tuna Nehri turu ile ağırlayacak.

 

"BAGAJ AÇMA KAPAMA DERDİ OLMADAN DELUX BİR SEYAHAT"

29 Ekim-1 Kasım Salzurg-Budapeşte, 29 Ekim-05 Kasım Münih -Münih,01-5 Kasım Viyana- Prag Seçenekleri ile Thy ile ve Türkçe Rehberli yapılan Tuna Turunda 5 günde 5 ülke görebilirsiniz. Avusturya, Macaristan, Slovakya, Çekya, Almanya. Şehirlerin kalbine yapılan bu seyahatlerinizde bagaj açma kapama derdi olmadan delux bir seyahat yapabiliyorsunuz.

Editör: Haber Merkezi