Gemicilik ve denizcilik alanlarında hızlı büyüme gösteren Liberya Sicili bu alanlardaki odağını yenilemektedir. Bu yeni bölüm, Liberya’nın denizcilik ve gaz sektörlerindeki pozisyonunu güçlendirmekte ve Sicil’in 2018 yılında gösterdiği emsalsiz büyümesine cevap vermektedir.

Yıllar boyunca denizcilik alanında öncü “uzman bayrak” olarak güven kazanan Liberya, ABD genel merkezinde global sanayi uzmanlar ağından üye bulunduran Off Shore Denizcilik ve Gaz Teknolojisi departmanı resmi olarak kurarak, Denizcilik alanındaki dahili teknik ve ticari kapasitesini resmileştirdi.

YILLARIN TECRÜBESİNE SAHİP

İsrail'le anlaşmaları askıya alan Türkiye'den yeni hamle: Sayı 250'ye çıkacak İsrail'le anlaşmaları askıya alan Türkiye'den yeni hamle: Sayı 250'ye çıkacak

Off Shore Denizcilik ve Gaz teknolojisi Departmanın başına bu konuda yılların tecrübesine sahip, sondaj gemilerinde Kaptanlık yapmış ve endüstri içerisinde deneyimli danışman görevini üstlenmiş Kaptan Stephen Bomgardner getirildi.

Liberya Sicil Dairesinin ABD merkezli yöneticisi olan Liberya Uluslararası Gemi ve Şirket Sicil Dairesinin (LISCR) CCO’su Alfonso Castillero, “Bu departmanın kurulması çift yönlü bir olaydır - denizcilik alanındaki mevcut müşterilerimizin hassas şartlarını yerine getirmek ve Sicil dairemizde sondaj gemileri, teçhizatlar, FPSO’lar için sancak çekme talebinin yoğun olduğu denizcilik sektöründe yaşadığımız büyümeye ayak uydurmaktır.” diye konuştu.

9,8'LİK BİR ASTRONOMİK SEVİYEYE ULAŞAN BÜYÜME TEMPOSU

Liberya bayraklı filosunun büyüme temposu, diğer tüm ülkelerin filolarının aynı göstergesini aşarak, 9,8'lik bir astronomik seviyeye ulaştı. Alfonso Castillero, “2018'in ilk yarısı, Liberya bayrağının denizcilik sektöründeki güçlü varlığını, bir sonraki büyük açık sicil dairesinin üç katından daha fazla olan pazar payındaki artışla gösterdi. Bunun nedeni ise, çoğu denizcilik alanında pratik çalışma deneyimine sahip olan Sicil dairesinin çalışanlarının bu değişken sektörün yüzleştiği sorunları anlamalarıdır.

Liberya sicil dairesi, gemilerin ve mürettebatın en yüksek güvenlik standartları ve gemi sahiplerinin en kaliteli ve yenilikçi hizmet seviyeleri ile birleştirme konusunda yıllara dayanan tecrübeye sahiptir. Ayrıca, gemicilik endüstrisinin güvenliğini ve verimliliğini korumaya ve geliştirmeye ve deniz çevresini korumaya yönelik uluslararası kanunları destekleyen bir kuruluş olarak haklı bir üne sahiptir. www.liscr.com

Editör: Haber Merkezi