KCC DENİZ ENDÜSTRİYEL ve AĞIR SANAYİ BOYALARI TİC. LTD. ŞTİ. kamuoyunu bilgilendirme yazısı yayınladı. İlgili bilgilendirme yazısı şöyle;

 

"Şirketimiz, KCC DENİZ ENDÜSTRİYEL ve AĞIR SANAYİ BOYALARI TİC. LTD. ŞTİ. olarak KCC BOYA SANAYİ ve TİCARET LTD. ŞTİ. ile tanzim ve imza edilmiş “Distribütörlük Sözleşmesi” ile başlayan ticari ilişki, dokuz yıl boyunca devam etmiştir.

Anılan sözleşme ile şirketimiz, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde, “Deniz, Endüstri ve Ağır Sanayi Boyalarında” münhasır satıcı(tek satıcı) olarak tayin edilmiş ve aynı zamanda Türk Firmaları’nın yurtdışı teslim ve projelerinde sorumlu ve yetkili olarak atanmıştır ve bu sözleşmenin imzalanmasından itibaren bugüne kadar, şirketimizin pazarlama, tanıtım ve satış faaliyetleri ile, KCC ürünlerinin pazar payı anılan bölgelerde sıfırdan 18 seviyelerine yükseltilmiştir.

KCC BOYA SANAYİ ve TİCARET LTD. ŞTİ. tarafından son zamanlarda artan bir şekilde hukuka ve sözleşmeye aykırı olarak şirketimize bir takım haksız işlemler yapılmıştır. Bu haksız işlemler yargıya da tarafımızdan intikal etmiştir.

Bununla birlikte, şirketimiz ve ortakları ile ilgili olarak denizcilik camiasında bazı gerçek dışı söylentilerin de çıkartıldığı görülmektedir. Tamamı gerçekdışı olan bu söylentilerin kaynakları tarafımızca malumdur.

Bu sebeple şirketimiz ve ortakları hakkında çıkartılan olumsuz söylentilerin tamamının gerçek dışı olduğunu, haksız rekabet ve suç teşkil eden bu söylentilerle ilgili olarak gerekli şikayetlerin yapılacağını, kamuoyunun bilgilerine sunarız. 

Aydın’da 13 düzensiz göçmen kurtarıldı Aydın’da 13 düzensiz göçmen kurtarıldı

                                        

KCC DENİZ ENDÜSTRİYEL ve AĞIR SANAYİ BOYALARI TİC. LTD. ŞTİ."

 

 

Editör: Haber Merkezi