Türkiye’nin önemli STK’larının başında gelen ve yaptığı çalışmalarla gündemi belirleyen İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın kasım ayı olağan meslis toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Meclis toplantısı, Salih Zeki Çakır başkanlığında İMEAK DTO’nun İstanbul-Fındıklı merkez binasında gerçekleştirildi.

 

İBB BAŞKANI MEVLÜT UYSAL’DAN MESAJ

IMO MEPC 81. dönem toplantısında yeni kararlar IMO MEPC 81. dönem toplantısında yeni kararlar

İMEAK DTO Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır konuşmasında, “Aslında bugün İBB’den bir yetkilimiz de aramızda konuk olarak bulunacaktı. Ama son anda katılım sağlanamadı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mevlüt Uysal bizlere bir mesaj göndererek son anda işlerinin çıkmasından dolayı toplantıya katılamadığını, üzgün olduğunu ve herkese çok selamları olduğunu tarafımıza iletti” dedi.

 

PINAR KALKAVAN SESEL’DEN 2018 OCAK-EYLÜLGELİR GİDER BÜTÇESİ

İMEAK DTO’nun Kasım ayı olağan meclis toplantısında açılış konuşmasının ardından Pınar Kalkavan Sesel’in 2018 Ocak-Eylül gelir gider bütçesi sunumuyla devam edildi. Yapılan sunumun ardından 2018 Ocak-Eylül gelir gider bütçesi oda meclisine arz edildi ve oy çokluğu ile kabul edildi. Yine fasıllar arası hesap aktarımı meclise arz edildi ve oy çokluğuyla kabul edildi.

7DENİZ ÖZEL

Editör: Haber Merkezi