Gemi Brokerleri Derneği'nde birbirinden güzel insanlar var. Umudu yeşertenden, umudun yeşerttiği bu güzel insanlar bu yıl ''Bosphorus Ship Broker's Dinner 2018'' şahane organizasyonda sektörü buluşturdu. Ardından 23 Eylül pazar günü Selamet Safvet gezi teknesinde kahvaltı etkinliğini gerçekleştirdi. Dün gecede sevginin hakim olduğu bir anlayış ile Fener Sahne Restoran’da geleneksel fasıl gecesinde dernek üyelerinin bir araya geldiği güzel bir organizasyona imza attı.

"Denizin bir gülüşünü yakalıyor çocuklar ellerinde oltaları" diyen şairi anımsatıyor bu buluşma. Dün gece orada olan herkesin elinde bir olta, denizin gülüşünü yakalamaya çalışan herkes ilmek ilmek sevgi nakşediyordu birbirlerine.

BOSA Gemi Kiralama şirket sahibi Adnan Türkeş’in mekânı olan Fener Sahne Restoran’da düzenlenen fasıl gecesine Derneğin eski başkanlarından Şinasi Onur ve Fikret Köseoğlu'nin yanı sıra dernek üyelerinden de yoğun katılım vardı. Canlı müzik eşliğinde eğlenen Dernek üyeleri, adeta felekten bir gece yaşadı. Dans pistini hiç boş bırakmayıp bol bol stres attı. Samimi sohbetlerin ve neşeli anların yaşandığı gecede coşku hiç eksik olmadı. Takım ruhuyla çalıştıkları için birlikte güzel başarılara imza attıklarını belirten Dernek Başkanı Pelin Gezicioğlu, özverili çalışmalarından dolayı GBD Sosyal Komiteyi de kutladı.

Tamer Kıran: Denizciliği çok zor günler bekliyor Tamer Kıran: Denizciliği çok zor günler bekliyor

İbrahim  Kocamış

 

Editör: Haber Merkezi